Kwaliteitsopties


Kwaliteitsniveaus voor iPhone en iPad

Hierboven zie je de diverse kwaliteiten die wij bij Mobileinn voeren. Graag geven we je meer uitleg over de verschillen in kwaliteit LCD’s voor iPhone en iPad

ORG PULLED

Gebruikte schermen die kwalitatief nog goed genoeg zijn om verkocht te worden. Ze zijn gemonteerd van originele iPhones en bevatten weinig tot geen vuil of krassen. Deze schermen komen vaak van toestellen die terugkomen bij providers nadat de abonnementsperiode is afgelopen. 

OEM REF

Dit zijn schermen die niet meer verkocht worden doordat het glas is gebroken of er veel krassen op het scherm zitten. Deze schermen met bruikbaar LCD of OLED panel worden gerefurbished. Het frontglas wordt eraf gehaald door een verwarmingsplaat en er wordt een nieuwe polarizer op gezet. Bij ouderdom wordt ook de backlight vervangen.

IN-CELL

After-market schermen waarbij alle componenten ‘high copy’ ofwel niet origineel zijn. Waarin In-cell schermen verschillen van Aftermarket schermen is dat alle losse elementen van de digitizer en de LCD bij de Aftermarket aan elkaar gelijmd worden. Bij In-cell zit de digitizer reeds in de LCD verwerkt. Deze schermen zijn stabieler dan Aftermarket schermen, tonen geen rasterlijnen in de digitizer, hebben een levendige kleur en hebben dezelfde resolutie als OEM schermen.

COPY

After-market LCD’s waarbij alle componenten ‘high copy’ ofwel niet origineel zijn. Grote fabrikanten imiteren componenten zoals schermen, flex kabels, touch, glasplaten, frames etc. Elke fabriek focust zich op één stap van het productieproces en daardoor is de kwaliteit hoog. Hierdoor wordt er per component specialisme gecreëerd. 

Vragen of opmerkingen?

Neem direct contact met ons op.